Dims Studio er et farverigt univers med skønne dimser og fine fund til dig og dit hjem. Trends holder vi øje med og gør til vores egne for at lade modsætninger mødes og inspirere til større frihed og kreativitet i boligindretningen.

Butikken er fyldt med ting, der gør os glade. Fra larmende vaser og glitterpynt til en mere stilren vase og lækker økologisk vingummi. Udover vores eget interiørmærke dims møder du en række velkendte, mindre kendte og ukendte brands fra hvilke, vi har håndplukket de bedste items. Lidt – men godt – af hvert.

I dyreverdenen er der særligt ét dyr, vi føler slægtskab med. Flamingoen. Det fascinerende væsen med lyserød fjerdragt, der tør larme i landskabet i al sin gudeskønne mærkværdighed. Lykkelig fri for spekulationer om, at lyserød ikke lige er sæsonens farve.

I Dims Studio er alt tilladt.

 

 

 

Anne og Kim er gift, og de er parret bag dims studio. Anne er særlig glad for finurligheder og flamingoer, og hun er dims studios kreative sjæl. Kim er mere vild med Exel-ark og funky plakater. Bertha er hele dims studios kæledægge, og hun tager gladeligt imod kunder, godbidder og kærlige klap.