30 dages returret - Fri fragt ved 499,- Kundeservice: 40491804 - info@dimsdims.com

Om os

dims studio er et farverigt univers med skønne dimser og fine fund til dig og dit hjem. Trends holder vi øje med, og gør til vores egne for at lade modsætninger mødes og inspirere til større frihed og kreativitet i boligindretningen.

Butikken er fyldt med ting, der gør os selv glade. Fra larmende vaser og glitterpynt til en mere stilren pude og lækker økologisk hudpleje. Ud over vores eget interiørmærke dims møder du en række velkendte, mindre kendte og ukendte brands, hvor vi har håndplukket de bedste items. Lidt – men godt – af hvert.

I dyreverdenen er der særligt ét dyr, vi føler slægtskab med. Flamingoen. Det fascinerende væsen med lyserød fjerdragt, der tør larme i landskabet i al sin gudeskønne mærkværdighed. Lykkeligt fri for spekulationer om, at lyserød ikke lige er sæsonens farve.

I dims studio er alt tilladt.

Det seneste skud på stammen er vores søster-site www.makwerk.dk, som er en designplatform, hvor kreative personer kan indsende egne designs, som efterfølgende kan blive udvalgt til at blive trykt på t-shirts. De udvalgte t-shirts bliver sat til salg her på sitet og i dims studio i Århus.

 

 

Anne og Kim er gift, og er parret bag dims studio. Anne er særlig glad for finurligheder og flamingoer, og er dims studios kreative sjæl. Kim er mere vild med Exel-ark og funky plakater. Bertha er hele dims studios kæledægge, og tager gladeligt imod kunder, godbidder og kærlige klap.