Betaling
dims studio modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA Electron, Maestro og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
dims studio krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Alle priser er inklusiv moms og i Danske kroner.

Levering

dims studio forsøger at efterstræbe, at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 15:00 (mandag til fredag) bliver sendt samme dag, således at ordren leveres dagen efter. Ordrer indgået efter kl. 15:00 bliver først afsendt dagen efter og leveres på dagen efter afsendelsestidspunktet.
dims studio sørger for levering med Post Danmark eller GLS til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog, at Post Danmark/GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark/GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmark/GLSs kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. dims studio kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark/GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender dims naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret
dims studio yder 2-års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles dims indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder dims returneringomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

dims studio
Guldsmedgade 34
8000 Århus C

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os i butikken i Guldsmedgade 34, Århus.

Returnering af bestilte varer er på egen regning. Vi har ikke gratis retur af varer. Vi anbefaler, at du returnerer dine varer med GLS, da du her kan tracke varen. Hvis du bruger Post Nord, så anbefaler vi, at du vælger at sende den anbefalet - igen så du kan tracke varen og se hvor langt den er.
Hvis du har returneret varer med posten, som ikke dukker op hos os, kan vi ikke give dig beløbet retur. Derfor anbefaler vi altid, at du sender varen retur med tracking, da ansvaret hermed ligger hos enten GLS eller Post Nord.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

I tilfælde af at pakken returneres fordi den ikke er blevet afhentet i en pakkeshop, forbeholder vi os retten til at modregne fragten i refusionen. 

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og dims studio har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag, de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den indenfor yderligere 14 dage - du har altså 28 dage til at returnere vareren. Hvis du har taget beskyttelsesfilmen af myshelf kan den ikke returneres, da den ikke længere er salgsbar. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Ifølge Forbrugeraftaleloven har køber ret til at returnere en vare, som har været taget i brug. Køber hæfter dog for en eventuel værdiforringelse af varen. Det vil sige, at køber mister købsbeløbet, hvis varens værdi er forringet. Vi refunderer derfor ikke købsbeløbet, hvis køber reelt har taget varen i brug, eller hvis varen er blevet beskadiget under købers varetægt. F.eks. hvis køber har håndteret varen på anden måde, end det anses nødvendigt for at kunne prøve varen.

TILBAGE TIL TOPPEN