Min kurv

Luk

SMUKKE PLAKATER

STATEMENT PRINT

Fede print og flotte farver

LAPTOP SLEEVES

Beskyt din computer på smuk manér

AYKASA

Praktiske foldekasser i genbrugsplast

&klevering

Pragtfuldt, hollandsk design

FINE PUSLESPIL

300-1008 brikker og i flere former

En livsstilsbutik fuld af farver

En farvesprudlende og hyggelig livsstilsbutik
Hos dims studio har vi forsøgt at matche vores livsstilsbutik med vores eget univers fuld af farver, finurligheder og pragt. For dig betyder det, at du i vores webshop vil kunne finde alt, hvad hjertet begærer i herligheder.

Vi elsker det lidt skøre og skæve, ligeså meget vi elsker det mere strømlinede. Derfor vil du finde et godt mix af stilarter, som ser godt ud hver for sig, og når man blander dem. Alle varer er nøje udvalgt med henblik på at ramme lige præcis, hvor det sjove møder det skønne, så der altid er en fin balance.

Om du er til figurer af søde dyr, stilfulde plakater, smuk brugskunst eller noget helt fjerde, har vi højst sandsynligt noget til dig. De mange designs og mærker er ikke nogle, man finder alle steder. Mangler du noget til at gøre festen lidt sjovere, kan vi også hjælpe med sjove bageforme, guirlander og herligt bordpynt.

Mere end bare interiør
Da vi er en livsstilsbutik, har vi selvfølgelig ikke kun ting til dit hjem. Hos os kan du finde flotte smykker og fine hårspænder til både hverdag og fest. Ønsker din veninde sig bløde pakker i gave, kan du gå på udkig i vores fede t-shirts og trøjer med motiverende budskaber. Vi udvider og opdaterer hele tiden vores sortiment, så du vil altid kunne finde noget nyt.

Bliv inspireret
Kunne du tænke dig tips, tricks og inspiration til at skabe et hjem, som føles personligt? Hver måned sender vi fifs og spændende nyheder ud til vores trofaste følgere i vores nyhedsbrev. Har du lyst, kan du desuden tage et kig på vores blog, hvor vi også lægger tips og tricks ud.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus. Vi har base i det hyggelige latinerkvarter på Borggade 11.